Acreo Hudiksvall 10 år

Acreo Hudiksvall 10 år

We wish to thank all participants for helping us to make our 10th anniversary such a memorable occasion!

Tack!

Tack för den fina uppslutningen och den härliga festen det blev tillsammans med Er! Tack också för alla fina gåvor och blommor som verkligen satte guldkant på våra lokaler!

Acreo bjöd den 13 september 2011, in till fest för att fira att vårt laboratorium i Hudiksvall fyller 10 år. Vi passade på att bjuda in kunder, partner och tidigare anställda i Hudiksvall och det var roligt att se er alla här igen!

Många var det som kom och minglade på Acreo där vi hade förberett med lättare tilltugg och demonstationer från verksamheten. I huset finns idag aktiviteter inom både Fiberoptik och Bredbandsteknik.

På kvällen var vi i stadshotellets festvåning med mingel och middag. Vi talade sedan om visionerna för Fiber respektive Bredband och betydelsen för samhället. Under kvällen fick vi drömma oss framåt i tiden med Caroline Schmidt, kommunalråd, och föreställa oss den spännande framtid som tekniken kan ge. Ingmar Höglund, en av de som var med och byggde upp verksamheten i Hudiksvall, tackade för gemensamma insatser och gott samarbete.

Per Sundin visade sig ha goda kunskaper om Stadshotellet efter att ha bott i huset under längre tid och delade med sig lite av husets historia. Jonas Holm, kommunalråd, tackade för arbetet och initiativet för regionen. Mårten Armgarth, VD Acreo, tackade för maten och passade på att säga att han var glad och stolt!

Toastmasters under kvällen var Tove Madsen och Andreas Aurelius från Acreo. Med oljud och sång fick vi alla till en sång vi alla känner mot slutet av kvällen.

Vi ser med glädje och stor entusiasm fram mot fortsatta samarbeten och framgångar.

Nu vänner tar vi tag i nästa dekad!

Åsa och Anders med medarbetare

I Acreo Hudiksvall finns idag ett ledande internationellt forskningslaboratorium inom fiberoptik och bredbandsteknik med stark regional förankring.

Idag finns, förutom den dagliga forsknings- och utvecklingsverksamheten, sätet för Acreo Fiber Optic Center, bolaget Fibertronix och kärnan av Acreos Nationella Testbädd i Acreos laboratorium i Hudiksvall. 

Åsa Claesson, avdelningschef Acreo Fiber Photonics, 0650-366 06

Anders Berntson, avdelningschef Acreo Netlab, 08-632 77 96

Date/time: 
Tuesday, September 13, 2011, 18:00
Location: 
Hudiksvall, Sweden
Sweden
SE