Innovationskraft, nätverk och utveckling, Möte i Västerås

Ett möte om hur du kan öka genomslagskraften av forskning och utveckling i din organisation

SICS Swedish ICT är Sveriges ledande forskningsinstitut inom IKT (informations och kommunikationsteknologi). Mälardalens högskola bedriver högkvalitativ forskning och är bland de bästa i världen inom området inbyggda system. Tillsammans med Sveriges innovationsmyndighet Vinnova och det strategiska innovationsprogrammet Processindustriell IT & Automation, PiiA, vill vi väcka intresset för samarbete mellan industri och akademi. Vi vill också påverka utlysningar i nationell och internationell forskning för att stärka såväl SME-företag som stora internationella företag. Vinnova är en viktig nationell forskningsfinansiär och hjälper Sveriges företag och organisationer att hitta rätt bland europeisk forskningsfinansiering.

Under mötet guidar vi dig till hur kan engagera dig och din organisation i forskningssamarbeten, för att bidra till utveckling, nätverkande och ökad innovationskraft.

Plats:     Aros Congress Center, Västerås
Tid:    Fredagen den 12:e februari, 10:00-16:00 

Efter kl 16.00 finns möjlighet till fortsatta diskussioner med Vinnova, SICS och Mälardalens högskola. Meddela vid anmälan om du är med hela dagen, eller delar av dagen.

Program och anmälan via: www.innovationskraft.eventbrite.com

Date/time: 
Friday, February 12, 2016, 10:00 to 16:00
Location: 
Aros Congress Center
Munkgatan 7
Västerås
Sweden
SE
Contact: 
Stig Larsson