Välkommen till Mingellunch + Årsstämma 2016 för Hälsans nya verktyg

Brown Bag Lunch med temat – är data det nya pillret?

Just nu tar vår bransch det digitala klivet och vi på HNV har förmånen att arbeta mitt i detta. Under året har arbetet med att sprida kunskap om digitaliseringsnytta vunnit nationell uppmärksamhet och uppskattning.

Vi har mycket att fira och vill därför gärna att du kommer till oss på Campus Norrköping den 25/5 för en nätverks- och inspirationslunch i hälsans tecken. Bland annat firar vi HNVs 100e medlem och att vår region har bärgat inte mindre än 135 miljoner i forsknings- och utvecklingsmedel. Efter detta är du även varmt välkommen att deltaga på HNVs årsstämma 2016!

Välkommen!

Program och anmälan här!

 

Arbetet med Hälsans Nya Verktyg (HNV) syftar till att öka kunskapen om digitaliseringens möjligheter för hälsa, vård och omsorg bland Sveriges kommuner och landsting och andra privata och offentliga utförare.
SICS Swedish ICT är värd för HNVs verksamhet som rent organisatoriskt betraktas som ett projekt. SICS Swedish ICT medfinansierar projektet och övriga finansiärer är VINNOVA, Linköpings kommun, Region Östergötland, Norrköpings kommun.

Date/time: 
Monday, May 23, 2016, 11:30 to 13:00
Location: 
Campus Norrköping, Kåkenhus Gröna rummet, plan 4
Bredgatan 33
Norrköping
Sweden
SE
Contact: 
Ingela Lindblad