New Media Meeting – Norrköping 21-22 september

13 August, 2007 - 10:46

New Media Meeting slår i september upp portarna för andra gången och bjuder in till ett för Sverige unikt event där mötet mellan digital medieteknik och kulturproduktion, forskning och samhälle står i fokus. Under två dagar samlas en mängd aktörer med digital medieteknik som gemensamt arbetsområde. Lokala kulturproducenter och världsartister på den digitala musikscenen, forskare, studenter och företag på lokal såväl som global nivå möts för att tillsammans med publiken inspirera till nya samarbeten och kreativa tankar kring den digitala teknikens användningsområden. Huvudtemat för New Media Meeting 2 kretsar kring digital teknik och kulturproduktion i urbana miljöer.

Ett späckat program bjuder in till konserter, installationer, utställningar, föreställningar, workshops, föreläsningar och seminarier. NMM kommer bjuda på gäster och artister så som: Zachary Lieberman (US), Theodore Watson (UK), Andrew Shoben (UK), Karolina Sobecka (PL), John Paul Bichard, DatA (FR), Play (FR) och Dusty Kid (IT).

New Media Meeting, som är ett samarbete mellan bl.a. Interactive Institute NVISION studio och den ideella föreningen Resistans, går av stapeln i Norrköping 21-22 September.

Mer information om programmet och tankarna bakom New Media Meeting hittar du på www.newmediameeting.se