Workshop om personuppgifter på Internetdagarna

19 October, 2016 - 16:49

Jacob Dexe, Integritetsforskare på SICS, bjuder in till Engaging Privacy-spåren den 21 och 22 november på Internetdagarna i Stockholm:

"Kundtjänsten, marknadsföringsgruppen, IT-avdelningen och utvecklingsenheten. Alla använder eller behandlar i någon mån personuppgifter och andra data om individer. Det innebär också att integritetsfrågor måste vara centrala för väldigt många delar av företag och offentlig sektor. Vilka val gör eller kan du göra kring hur ni behandlar personuppgifter? Vilka val borde ni göra?

På Engaging Privacy under Internetdagarna vill vi att du som jobbar med personuppgifter på något sätt, och du som bryr dig om integritetsfrågorna, möts och diskuterar hur olika verksamheter kan arbeta bättre med integritet och data. Vi vill att du ska ta med dina frågor och funderingar, och under en intesiv dag kan du komma på experiment och försök som du direkt kan ta med dig till jobbet för att testa. Vi ordnar en integritetsverkstad. Inte bara snack.

Välkommen!"

Här kan du läsa mer om Engaging Privacy – Näringslivet och Engaging Privacy – Offentlig sektor.

 

Köp din biljett nu

Spåret har ett begränsat antal platser – först till kvarn. För kunder och partners som vill gå på IND16 erbjuder vi 20 % rabatt på konferenspriset. Ange kod 2016IND (i versaler) i din anmälan.

Läs mer

Intervju: Han vill skapa en bättre integritetsmiljö

Läs mer om Swedish ICT på Internetdagarna och spåret "Uppkopplat, Hållbart och Smart"